Intervista – Gjejevete.al

Gjejevete.al

Gjejevete.al eshte marketplace-i pare dhe me inovator ne Shqiperi. Nisi ne vitin ne 2016 si nevoje e kohes per ti ofruar tregtareve nje mundesi per te rritur kapacitet e tyre shitese pertej dyqanit fizik duke ruajtur brand-in e tyre. Gjejevete.al vjen e kompletuar me nje set platformash te cilat i mundesojne nje zgjidhje 360 grade tregtareve ne Shqiperi dhe rajon.

Nderkohe qe tregu online ne Shqiperi eshte akoma i fokusuar ne e-commerce, ne kemi disa vite qe kemi hyre ne m-commerce dhe q-commerce duke i dhene mundesine tregtareve pjese te platformes te ofrojne sherbim te shpejte brenda 30 min dhe mundesine te funksionojne edhe 24 ore.

Te operash ne nje treg te vogel dhe kryesisht informal si Shqiperia sigurisht ka sfidat e vetat. Nder vite sfida kryesore ka qene zgjerimi i rrjetit te partnereve. Duhej te gjenim nje zgjidhje e cila duhet te na ofronte mundesine qe rrjeti i partnereve te zgjerohej dhe te funksiononte pavaruar nesh. Ofruam nje zgjidhje shume inovatore si ne aspektin teknik por edhe ne ate tregtar, zgjeruam konceptin e marketplace nga nje profil qe merrnin tregtaret pjese te platformes ne nje website e-commerce falas. Ne kete menyre kur menaxhonin website-in e tyre automatikisht menaxhonin produktet dhe stokun ne platformen tone te shitjes. Me kete zgjidhje te oferuar kemi arritur te kemi me shume se 400 tregtare ne platforme dhe nje game produktesh mbi 100 mije.

Nga koncepti fillestar i nje website e-commerce Gjejevete.al eshte formesuar ne nje platforme qe ofron nje zgjidhje 360 grade tregtareve ne Shqiperi dhe rajon qe te behen pjese e tregut online pa kosto fillestare. Me zgjidhjen qe ofrojme sigurisht Shqiperia eshte vend shume i vogel per ne dhe jemi duke filluar te zgjerohemi edhe ne vendet e rajonit.

Ndertimi i platformes se brendshmi na ka ndihmuar te jemi sa me fleksibel si me integrimet me palet e treta por edhe te optimizojme dhe automatizojme procese te cilat permirsojme kohen e sherbimit, eksperiencen dhe ulin kostot.

Duke pasur gjithmone ne fokus klientin ne jemi investuar te ofrojme eksperiencen me te mire te blerjeve online Shqiperi dhe kjo mendoj qe eshte vlera qe ne I ofrojme ketij segmenti te tregut.

 

A e dini se?

Tatimi mbi fitimin si % e fitimeve tregtare është më i larti në Shqipëri (14.1).

Zbulo më shumë

Abonimi në buletin

Merrni njoftime kur moduli tjetër të jetë i disponueshëm

.

Legal disclaimer: This geographical map is for informational purposes only and does not constitute recognition of international boundaries or regions; GIZ makes no claims concerning the validity, accuracy or completeness of the maps nor assumes any liability resulting from the use of the information therein.

North Macedonia

Popullsia 2057680
Popullsia e moshës 16-64 vjeç 13992.22
Përdorimi i internetit 85.3%
Blerësit në internet 53.5%
Monedha Macedonian denar
PBB për frymë, PPP 21304.5

Albania

Popullsia 2777690
Popullsia e moshës 16-64 vjeç 1861052
Përdorimi i internetit 83.1%
Blerësit në internet 38.5%
Monedha Albanian lek
PBB për frymë, PPP 19496.20

Serbia

Popullsia 6664450
Popullsia e moshës 16-64 vjeç 43318.93
Përdorimi i internetit 85.36%
Blerësit në internet 64.18%
Monedha Serbian dinar
PBB për frymë, PPP 25061.9

Kosovo

Popullsia 1761980
Popullsia e moshës 16-64 vjeç 11981.46
Përdorimi i internetit 90%
Blerësit në internet 51%
Monedha European euro
PBB për frymë, PPP 14971.20

Bosnia & Herzegovina

Popullsia 3233530
Popullsia e moshës 16-64 vjeç 21664.65
Përdorimi i internetit 83.38%
Blerësit në internet 41.31%
Monedha Bosnia and Herzegovina convertible mark
PBB për frymë, PPP 20950.20

Moldova

Popullsia 2538890
Popullsia e moshës 16-64 vjeç 17264.45
Përdorimi i internetit 76%
Blerësit në internet 34%
Monedha Moldovan leu
PBB për frymë, PPP 15719

Montenegro

Popullsia 617210
Popullsia e moshës 16-64 vjeç 4011.87
Përdorimi i internetit 88.36%
Blerësit në internet 32.13%
Monedha European euro
PBB për frymë, PPP 28324.6

Qendra e burimeve dhe informacionit mbi aspektet kyçe të tregtisë elektronike për të gjithë anëtarët e CEFTA-s

ECOMMERCE FOR ALL

Zbulo më shumë Zbulo më shumë
* Ky përcaktim nuk sjell asnjë pasojë në qëndrimet mbi statusin dhe është në përputhje me RKSKB 1244 ( Rezoluta e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara) dhe Opinionin e GJND-së për shpalljen e pavarësisë së Kosovës.

Zbatues në Shqipëri